Sexting

Hoe ga je daarmee om?

Nieuwsbrief ontvangen

Volg wat Be Aware doet, meld je aan voor de Be Aware Nieuwsbrief.

Ontvang per mail onze:

Digitale brochure


Ga nu naar het online aanvraagformulier

Terug naar splashpage
U bevindt zich hier: Home > Scholieren > Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon


Heb je problemen of zit je ergens mee en weet je eigenlijk niet met wie je dat wilt of kunt bespreken?

Neem dan contact met ons op!


De Be Aware vertrouwenspersoon heeft veel ervaring met jongeren van jouw leeftijd en weet ongeveer alles over verslaving, maar ook over dingen daar omheen. Andere problemen die ermee te maken kunnen hebben, een nare situatie thuis, op school, dingen waarover je twijfelt of denkt dat die bij jou misschien niet zijn, zoals het zou moeten. Onze vertrouwenspersonen zijn zelf ervaringsdeskundigen en daarnaast hiervoor opgeleid en gecertificeerd,  zij weten dus heel goed hoe hiermee om te gaan. Het soort dingen waarover je eigenlijk met niemand kan of durft te praten.Terwijl dat juist heel goed kan zijn, een opluchting, of een eerste stap naar hulp en een oplossing!

 

De vertrouwenspersoon is daar juist voor. Aarzel dus niet als je contact wilt opnemen. Zij behandelen alles wat je wilt bespreken vertrouwelijk en ze kunnen – samen met jou – een plan maken om naar oplossingen te zoeken. Of als je bepaalde hulp nodig hebt, kan Be Aware die voor je inschakelen.

 

Dus je weet: bel gewoon naar Be Aware als je advies of hulp nodig hebt of mail direct naar de een van onze vertrouwenspersonen! vertrouwenspersoon@stichting-be-aware.nl


Phil Boudewijn, vertrouwenspersoon


Frank van Milaan, vertrouwenspersoon


Kelly Roelofs, vertrouwenspersoon