Sexting

Hoe ga je daarmee om?

Vertrouwenspersoon en Nazorg

Als je vragen hebt die niet via de site beantwoord worden, neem dan contact op met één van onze vertrouwenspersonen (vertrouwenspersoon@stichting-be-aware.nl) . Zij zijn deskundig en gecertificeerd, hebben jarenlange ervaring in het werken met jongeren.

Na enkele gesprekken met onze vertrouwenspersoon komt het soms voor dat jongeren het prettig vinden wat langer begeleid te worden. Hiervoor heeft Be Aware partners gevonden bij Praktijk Zonnig in Zeist. Marja Verdonk en Inez van Wolferen  zijn integratieve kinder-en jeugdtherapeuten, gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met sociale en emotionele klachten. Integratieve kinder-en jeugdtherapie houdt in een laagdrempelige, kortdurende en effectieve vorm van psychotherapie, die speciaal ontwikkeld is voor kinderen en jongeren. De hulpvraag van het kind staat hierbij centraal en wordt vanuit verschillende invalshoeken bekeken waarbij de insteek oplossingsgericht is.

Kosten

Indien de kosten niet vergoed worden door je ziektekosten verzekering hanteren zij speciaal voor Be Aware een gereduceerd tarief van € 40,-- , ex BTW per uur. Na een eerste kennismakingsgesprek kunnen de vervolgsessies ook eventueel per skype worden gedaan, zodat er geen reistijd- en kosten zijn.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Marja Verdonk: 06 – 53 54 5869 of via de website: www.praktijkzonnig.nl.

Nieuwsbrief ontvangen

Volg wat Be Aware doet, meld je aan voor de Be Aware Nieuwsbrief.
NAAR BOVEN
Disclaimer  -  Sitemap  -  Powered by Idas B.V. Internet & ICT